Cea mai frumoasa zi din viata mea

In articolul de azi o sa va vorbesc despre una dintre cele mai importante zile din viata mea, ziua in care m-am casatorit, ziua in care mi-am unit destinul cu jumatatea mea.

 

Ziua a fost una deosebita doarece formatia Bucuresti pe care am avut-o la nunta, a avut un solist deosebit, un solist care a facut mai mult decat ar fi fost nevoie si pentru asta tin sa ii multumesc pe aceasta cale.

 

Avand in vedere ca asta face un solist canta intr- o formatie nunta, trebuie sa mentionez faptul ca am fost privilegiata nu numai ca il cunosteam fiind cineva apropiat sufletului nostru, insa ne-a si scapat de multa alergatura.

 

Nu a mai fost nevoie sa alegem dintre multe alte formatii nunta disponibile deoarece noi stiam deja ce formatie vom avea.

 

Acesta formatie nunta Bucuresti a dat to ce a putut mai bun, nu a lasat deloc invitatii sa se aseze la masa, nici macar atunci cand se servea mancarea.

 

Am avut noroc prin prisma faptului ca nu a trebuit sa mai cautam o formatie nunta pret, iar acest lucru nu ne-a umbrit emotiile dar si fericirea inainte de marele eveniment, lasandu-ne intr-o oarecare masura sa profitam de momentele acelea.

 

Stim cat de stresant este sa alegi muzica de la o nunta, deoarece de alegerea aceasta depinde intreaga atmosfera, iar noi nu vom stii daca alegerea a fost una buna decat atunci cand vom vedea invitatii ca se distreaza pe muzica acelei formatii nunta Bucuresti.

 

Alegerea unei formatii nunta pret pentru noi a venit in mod natural si firesc iar noi ne consideram niste oameni norocosi deoarece avem in viata noastra persoane cu suflet mare.