Ce m-a costat cel mai mult de la nunta?

Dragii mei, in articolul acesta o sa va povestesc care au fost cele mai mari cheltuieli pe care noi le-am investit in petrecerea nuntii noastre.
Acum dupa ce imi amintesc, mi se pare total o gluma si de multe ori nu inteleg cum am putut sa nu fac comparatii intre cele doua investitii.

Dar haideti sa incep sa va spun despre ce este vorba.

Cei mai multi bani i-am platit pentru trupa Bucuresti, trupa pe care am contractat-o imediat dupa ce am stabilit data si locul nuntii.

Va recomand voua, celor care planuiti sa va organizati nunta sa alegeti o trupa nunta imediat ce aveti data, ca sa nu fie necesar sa aveti parte de stres mult inainte de nunta, tocmai din motivul ca nu ati contractat o trupa nunta Bucuresti cu mult timp inainte de petrecere.
Asa cum spuneam mai sus cea mai mare parte din buget l-am alocat unei trupe nunta, cum era de altfel si firesc insa cea de-a doua mare investitie a fost rochia de mireasa.

Nimic de comentat in privinta acelei trupe nunta Bucuresti, deoarece oamenii aceia intr-adevar muncesc si depun un efort mare toata noaptea respectiva, intr-adevar se merita investitia intr-o trupa nunta Bucuresti pret, insa in rochia de mireasa consider ca am aruncat o suma mare de bani pentru o singura zi.

Intr-adevar si rochia este importanta, deoarece atunci este ziua noastra, cea mai speciala zi din viata noastra, si trebuie sa ne simtim unice.

Consider ca puteam sa aleg orice alta rochie care sa ma faca speciala, sau sa o fac pe comanda, insa eu am fost obsedata de brand.

Daca as putea sa mai ales o data, as spune un Da aceleiasi trupe nunta Bucuresti pret, insa pentru rochie sigur as lua alta decizie.