Ce ati facut dupa ce ati spus Da?

Dupa ce ati zis Da, voi ce ati facut?

Ati inceput pregatirile de nunta? Care a fost primul lucra la care v-ati gandit ca o sa fie cel mai greu de gasit?

 

Dupa ce am stabilit data nuntii, noi ne-am decis sa mergem in cautarea unei formatii nunta, deoarece aceasta era cel mai greu de gasit din punctul nostru de vedere.

 

Este cunoscut faptul ca  o formatie nunta nu se poate compara niciodata cu un Dj, si de aceea este foarte important sa iti gasesti formatia din timp ca sa fii sigur de reusita petrecerii.

Noua ne-a luat ceva timp pana am gasit o formatie nunta Bucuresti care sa ne placa si care sa ne faca atmosfera, iar in final aceasta formatie nunta pret ne-a fost recomandata de catre cineva apropiat, deoarece nu eram siguri ce sa alegere sa facem in final.

Teama de a nu gresi in alegerea acesteia  ne facea nesiguri de ceea ce vruiam, si parca cu cat inaintam in timp cu atat alegerea unei formatii nunta Bucuresti era tot mai grea.

 

Intr-un final am hotarat sa ne linistim, deoarece timp inca era suficient, am pus pe lista tot ce ne doream noi sa gasim in repertoriul unei formatii nunta pret, apoi am analizat inca o data ce gasisem, ce ne-a placut la fiecare formatie in parte, care erau motivele pentru care ar fi trebuit sa o alegem.

Am pus in balanta tot, atat pretul formatiilor, cat si muzica lor bineinteles, iar dupa ce am facut aceasta analiza ne-am hotarat sa alegem formatia Bucuresti care ne-a placut cel mai mult, insa nu inainte de a o mai asculta inca o data.

Alegerea formatiei a fost primul lucru pe care l-am facut in organizarea nuntii  dar si cel i greu insa a fost si cea mai buna alegere, deoarece atmosfera a fost una de vis.