Ce alegem la nunta un Dj sau o formatie nunta?

Astazi o sa vorbim despre muzica de la o petrecere de nunta, despre ce inseamna muzica la o petrecere si ce ar fi recomandat sa alegem.

 

Voi ce ati alege, sau mai bine zis ce ati ales pentru nunta? Ati ales un Dj care sa mixeze muzica sau ati spus Da unei formatii nunta?

 

Care sunt avantajele si dezavantajele unui Dj si care sunt avantajele si dezavantejele unei formatii nunta Bucuresti?

 

Ce parerea aveti voi? Sau mai bine zis ati alege un Dj in loc de o formatie nunta? Sau cand ar trebui sa alegem un Dj si nu o formatie nunta Bucuresti?

 

Se pare ca oamenii nu stiu ce sa aleaga atunci cand ajung in momentul respectiv sau se tem sa nu ia o decizie grea si din acest punct de vedere incep sa caute solutii sau sa ceara sfaturi in stanga si in drepta.

Un alt aspect poate fi cel financiar deoarece multi  nu isi permit sa contracteze o formatie nunta pret.

 

Sau poate fi chiar o chestiune de gust deaoarece sunt persoane care prefera un Dj, in locul unei formatii.

 

In articolul de azi o sa enumar cate un singur avantaj pentru fiecare si anume avantaj daca  vom alegem un Dj, este cel al costului un Dj va costa intotdeauna mai putin decat formatia Bucuresti, iar acesta nu ne va ingreuna niciodata situatia materiala.

 

In schimb, un avantaj al unei formatii nunta pret este ca aceasta va canta live , niciodata un Dj nu va reusi sa creeze o atmosfera ca cea creata de artistii unei formatii ce canta live.

 

Important este sa stim ce ne dorim noi cu adevarat si cum ne-am imaginat noi petrecerea nuntii, apoi sa incercam sa o organizam asa cum ne dorim dar si cum putem bineinteles din punct de vedere al bugetului.