Cat costa o formatie nunta Bucuresti ?

Cand vine vorba despre nunti, la noi, la romani, exista o conceptie unanim acceptata, invechita ce e drept in acelasi timp, cum ca darul nuntii va fi influentat nu neaparat de calitatea mancarii oferite mesenilor, dar mai ales de cantitatea acesteia.

Multe decenii au trebuit sa treaca pana ca mirii sa inteleaga ca e mai indicat sa investeasca intr-o formatie nunta cu renume decat intr-o portie de sarmale suplimentare sau o ciorba cu bors.

Din pacate insa, oamenii care se ghideaza pe principiul “mult si bine, sa fie”, in derimentul calitatii imbuteliate in recipiente mici, eficiente si care sa aiba esenta puternica, vor continua sa influenteze pretul scos la vanzare de catre acele formatii nunta care inca nu isi cunosc adevarata valoare, asa incat sunt dispuse la concesii uneori mult prea mari.

In felul acesta, daca urmeaza sa organizati o nunta in Bucuresti, cred ca deja v-ati gandit ca pretul unei formatii nunta Bucuresti va fi ceva mai piperat decat cel al unor artisti asemanatori, dar care sunt din provincie.

Daca totusi inca nu ati luat acest aspect in calcul, atunci este indicat sa incepeti sa o faceti acum, pentru a nu va trezi cu surprize prea mari atunci cand veti negocia onorariul artistilor, caci se poate ca repertoriul acestora sa va placa foarte, foarte mult, dar sa nu aveti suficient buget de alocat pentru reprezentatia lor.

Pentru a nu fi dezamagiti de pret, luati-va anumite marje de eroare, caci daca spre exemplu pentru X formatia a cantat pentru o anumita suma, nu e neaparat nevoie ca aceasta sa fie identica cu cea ceruta pentru nunta dvs.

Asta nu inseamna neaparat ca managerul este neserios, insa stiti foarte bine ca, asa cum fiecare nunta are particularitatile sale, la fel si o formatie nunta Bucuresti isi poate personalzia serviciile si, implicit, cere o plata diferita, in functie de evenimentul la care a participat.

Formatia Bucuresti ideala este cea cu care, mai intai de toate, ca om, reusesti sa te intelegi si sa cadeti de comun acord asupra aspectelor importante ale evenimentului vietii tale.

Totusi, nu incerca sa impui chiar in toate momentele serii un ritm al tau, mai lasa-te si surprins/a de inovatorul spirit spontan al artistilor cu experienta, caci in viata nu toate chestiile trebuie controlate pana la cel mai mic detaliu.

In felul acesta, cu dedicatiile de rigoare venite de la rudele si prietenii care stiu detalii personale despre tine, cantece cosmetizate atent de catre artisti in vederea potrivirii lor asa incat momentul muzical sa fie unic, s-ar putea sa fii placut surprins/a si, in fond, asta este ideea: sa te simti bine in compania invitatiilor tai, iar acestia sa se bucure la randul lor de bucuria ta si de cea generala pe care un solit bun stie sa o perpetueze.

Concluzionam asadar ca este mult mai important sa investim in arta, in muzica, in satisfacerea simturilor artistice decat sa umplem farfuriile nuntasilor, sa le umplem burtile si sa ii tinem in felul acesta departe de ringul de dans.

Nu incarcati stomacul, incarcati-va sufletul cu acorduri muzicale armonioase, pe care sa le pastrati in amintirea dvs. si peste ani !