Acordurile cantate de o formatie de nunta

Cu toate ca inca nu ai reusit sa iti scoti cu totul din minte acordurile cantate de o formatie nunta al carui nume ti-l amintesti foarte vag, probabil Formatia Bucuresti, incerci cu greu sa alungi somnul in aceasta dimineata de luni sis a te concentrezi asurpa sifonierului, asa incat sa reusesti totusi sa imbraci ceva pentru a te duce la munca, fiind oricum deja in intarziere.

Fara sa realizezi, inaintand aproabe robotic catre masina, te surprinzi inventariind mental formatii nunta pe care nici nu stiai ca le cunosti. Involuntar faci asta si te intrebi de ce sa iti obosesti mintea, avand in vedere ca nu te intereseaza in mod special, neavand vreun partener cu care s alegi vreo formatie nunta Bucuresti prea curand. Ciudata mai e mintea omului, dar foarte interesante de studiat festele pe care chiar ea ni le face.

Ai vrea sa opresti la un magazin stradal, in speranta unei Coffee to go, dar stii ca asta nu se va intampla, pentru ca nu ai loc de parcare si degeaba pornesti avariile, ca se va face coloana in spatele tau si toata lumea te va injura, pe drept de data asta. Ar canta claxoanele precum acele formatii nunta Bucuresti pe care bunica ta le urmareste cu maxim interes ori de cate ori in vecinatate se anunta cate o nunta cu lautari si cu fanfara, in speranta ca va mai prinde si ea un strop de viata, chair daca pe final, doar doar sa te vada si pe tine maritata.

Nu ai efectiv timp pentru asemenea lacrimogene, oricat ti-ai iubi si stima bunica, doar i-ai explicat si dansei ca exista un timp potrivit pentru orice lucru din viata asta si ca, pru si simplu, poate inca nu e momentul oportun pentru tine de a-ti intemeia o famile. Biata femeie te priveste circumspect, probabil calculeaza deceniile trecute de la anul nasterii tale si vezi cum i se asterne ingrijorarea pe fata. Nu ai cumsa ii explici ca in prezent casatoriile nu mai au loc ca pe vremea dumneaei, oricum n-ar intelege. Unde sa-l gasesti pe Fat Frumos, cand tu esti de dimineata pana seara la birou, inconjurata intr-adevar de barbati, toti unul si unul, doar ca sunt o mana de corporatisti care nu prea au bine definite conceptele de intimitate si familie. In afara de codurle lor, de programele pe care trebuie sa le faca sa ruleze, deci sa le optimizeze cat mai bine, nu au e alte indeletniciri pe lumea asta. La drept vorbind, nici nu ii condamni, pentru ca nici tu nu iti mai amintesti cat timp a trecut de cand nu ai mai iesit la o intalnire romantica, adevarata, nu un blond-date si nu ceva impus de contextele profesionale.

In sfarsit iti apare un tonomat de cafea in cale si uite asa toate gandurile mohorate care te preocupau pe drumul spre munca s-au dizolvat ca prin farmec, semn ca da, intr-adevar cafeaua, licoarea magica, chiar face minuni.