Ce parere aveti? formatie nunta sau Dj?

Formatie sau Dj? Tu ce parere ai?

Este o alegere destul de grea, insa daca luam in calcul anumite aspecte si ne vom ghida dupa anumiti factori cu siguranta vom sti ce sa alegem.

In general majoritatea persoanelor care decid sa isi lege destinele aleg sa sarbatoreasca evenimentul si se decid pentru o formatie nunta.

Dupa parerea mea este o alegere foarte buna, deoarece foarte multe formatii nunta creaza intr-adevar atmosfera, este mult mai elegant sa ai o formatie la nunta, in special daca nunta este una mare cu multi invitati.

Vom gasi multe formatii nunta Bucuresti  care au un repertoriu foarte bogat, pot canta foarte multe genuri de muzica si astfel vei avea cu siguranta un plus de la invitati.

Cu siguranta si Dj-ul poate crea atmsfera prin alegerea muzicii pe care o mixeza si poate ridica lumea la dans, insa dupa parerea mea un Dj este mult mai ok, la un majorat, o petrecere restransa, poate da si la o nunta mai mica, unde majoritatea invitatiilor sunt tineri.

Un alt plus pentru a spune un Da pentru formatia Bucuresti, este faptul ca aceasta iti ofera calitate si bineinteles muzica este live, pe cand un Dj iti mixeaza anumite piese si nu canta live.

Alt avantaj adus formatiei este acela ca in momentul in care membrii ei sunt in pauza poti alege tu ce piese sa ruleze, iti poti face un playlist de acasa care poate rula in momentele de pauza ale fomatiei.

In plus o formatie nunta Bucureti pret, are un cost acceptabil pentru ceea ce ofera, pentru atmosfera si voia buna, noi fiind romani majoritatea invitatilor vor prefera o populara adevarata cantata de un lautar adevarat, si live, in locul unei piese mixata de un Dj.

Stiu ca multi ne gandim ca este mai accesibil un Dj, deoarece atunci cand ne gandim prima data la o formatie nunta primul lucru care ne trece prin cap este : formatii nunta Bucuresti pret.

La nunta mea am spus Da pentru o  formatie nunta Bucuresti si nu am regretat de alegerea facuta.